over-ons

Over ons

Onze passie? Een project binnen de afgesproken tijd en zonder overschrijding van het budget uitvoeren. Dat doen we door vakbekwame mensen met de juiste materialen het afgesproken werk te laten doen. Daarbij is persoonlijk contact heel belangrijk, zodat we snel en adequaat kunnen reageren bij eventuele vragen. Dat maakt CC Bouw jouw betrouwbare partner voor constructie, verbouw, renovatie en onderhoud in de voedingssector.

CC Bouw BV is opgericht door Corné Claesen. Hij kocht in september 2020 GB Bouw, een BV van het failliete Sprangers Bouwbedrijf waar hij al achtentwintig jaar voor werkte. Corné heeft ruim dertig jaar ervaring in de bouw, waarvan acht jaar in de voedingssector. Bij CC Bouw zijn drie vakmensen in dienst en we werken samen met een vaste flexibele schil. Daarnaast schakelen we voor specialistisch werk betrouwbare onderaannemers in.

Aan de Weihoek 10c in Kruiningen staat de loods van CC Bouw met 500 m2 werkplaats en een kantoor. De werkplaats is voor klein timmerwerk. Ook liggen er bouwmaterialen en alle werktuigen opgeslagen.

Contact

Wij zijn je graag van dienst! We werken met korte lijntjes en één vast aanspreekpunt. Dat maakt CC Bouw jouw betrouwbare partner voor constructie, verbouw, renovatie en onderhoud in de voedingssector.

Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact met ons op.